Job openings

Become a part of a creative and welcoming company where everyone has the opportunity to develop their skills. 

Open Positions

Please click on the job titles to read more about the role and how to apply.

Senior Process Piping Lead

KeyPlants fortsätter att växa sitt team och söker nu en senior Process Piping Lead. Om du är en entusiastisk, engagerad och resultatinriktad person som brinner för intressanta och utmanande projekt så kan det här vara en spännande möjlighet för dig. Du kommer att arbeta i en kreativ och internationell miljö med investeringsprojekt till process-och läkemedelsindustrin. Projekten varierar från ombyggnad och renovering till green-field projekt.

Om rollen
I ditt arbete kommer du att leda genomförandet av detaljprojektering för processrör. Det innebär direktkontakt med kunder samt leverantörer såväl som att agera stöd till inköp i tekniska diskussioner och installationsupport i verkstad och/eller under slutmontage. Som Lead är du delaktig i projektering av rör och mekaniska system, val av material, komponenter etc. Du har även ett budgetansvar och är ansvarig för delplanering. Vidare koordinerarar och samordnar du inom process-disciplinen, såväl som med övriga discipliner i projekten, vilket också inkluderar att leda juniora konstruktörer och konsulter.

Placering för rollen är på KeyPlants kontor i Stockholm alternativt Göteborg med möjlighet att jobba hemifrån 1-2 dagar/vecka. I rollen beräknar man ca 10-50 resdagar per år och för den som finner det intressant finns möjlighet av vara med ute på sajt internationellt.

Vem är du?
För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du har god kunskap av processteknik i allmänhet och det är en fördel om du även har erfarenhet av läkemedelsproduktion. Det är också önskvärt om du har erfarenhet av uppstart av process piping system. Du har en förmåga att tolka kunder och dess krav och har fokus på både kundnöjdhet, tid och budget. Du trivs med att planera och leda andra och du samarbetar väl internt såväl som med samarbetspartners och kunder.

Vi ser också att du har:
• Minst 5 års yrkeserfarenhet
• Relevant högskoleutbildning eller motsvarande
• Flytande kunskaper i engelska och svenska (önskvärt)
• Kunskaper i 3D CAD-system är önskvärt

Om KeyPlants
KeyPlants är ett internationellt projektföretag som levererar nyckelfärdiga lösningar för life science- och processindustrin med modulära utförandet som främsta leveransmetod. Företaget befinner sig i en expansiv fas på huvudmarknaderna Europa, USA och Asien. Om du är rätt person, skulle du på KeyPlants få möjlighet att arbeta i en internationell miljö med komplexa projekt i en intressant position med stora möjligheter till utveckling.

 

I denna rekrytering samarbetar vi med HAYS som sköter rekryteringen #900058.
Om du har frågor kontakta: Cecilia Larzon, specialistkonsulten som hanterar denna position,
Telefon: +46704506008

Ansök här!

Vi ser framemot din ansökan!

 

Senior Process Piping Designer / 3D konstruktör
KeyPlants expanderar och förstärker sitt team med ny 3D-konstruktör

KeyPlants forsätter nu sin expansionsresa och rekryterar en Senior Process Piping Designer/ 3D-konstruktör. Är du en engagerad person med god teknisk kunskap i 3D CAD som brinner för intressanta och utmanande projekt så kan det här vara en spännande möjlighet för dig. Du kommer att arbeta i en kreativ och internationell miljö med investeringsprojekt till process-och läkemedelsindustrin. Projekten varierar från ombyggnad och renovering till green-field projekt.

Om rollen
I din roll kommer du primärt att arbeta med genomförande av detaljprojektering för processrör, vilket innebär projektering av rör och mekaniska system inklusive P&ID-framtagning, 3D-modellering, val av material, komponenter etc. I rollen kommer du att ha viss kontakt med både kunder och leverantörer, samt agera tekniskt stöd. Du samarbetar inom process-disciplinen såväl som med övriga discipliner i projekten och kan komma att leda juniora konstruktörer i det dagliga arbetat.

Placering för tjänsten är på KeyPlants kontor i Stockholm alternativt Göteborg med möjlighet att jobba hemma 1-2 dagar/ vecka. Man beräknas resa ca 10-20 dagar per år, främst inom Sverige.

Vem är du?
För att lyckas i rollen behöver du ha mycket goda kunskaper av 3D CAD-system, gärna Auto CAD Plant 3D. Du behöver ha erfarenhet av rörkonstruktion, mekanik och material inom processteknik, gärna med erfarenhet från pharmaprojekt. Du har god förmåga att samarbeta, främst internt, men likväl externt. Vi ser gärna att du har en relevant högskoleutbildning men dina tekniska kunskaper väger tyngre. Sannolikt har du minst 5 års arbetslivserfarenhet inom konstruktion. Du behöver ha flytande kunskaper i engelska och svenska (önskvärt).

Om KeyPlants
KeyPlants är ett stabilt företag i stark expansion. Vi levererar anläggnings- och designprojekt samt projektlednings- och processdesigntjänster främst till Life science industrin. Förutom processdesign ligger vår kärnkompetens inom modulära ”Off-Site Construction”-lösningar, där vi är världsledande. Våra kunder är både världens främsta läkemedelsföretag och mindre regionala bolag, både internationellt och i Sverige.

KeyPlants ligger i framkant när det gäller hur anläggningsprojekt levereras, främst genom kortare och mer förutsägbara projekttider. Våra kunder vänder sig till oss på grund av vår expertis och vår mångåriga erfarenhet av att framgångsrikt leverera läkemedelsfabriker över hela världen. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en internationell miljö med komplexa projekt i teknikens framkant, med stora möjligheter till utveckling.

I denna rekrytering samarbetar vi med HAYS som sköter rekryteringen #900059.

Om du har frågor kontakta: Cecilia Larzon, specialistkonsulten som hanterar denna position,

Telefon: +46704506008

Ansök här!

Vi ser framemot din ansökan!

Junior byggingenjörer till KeyPlants - Göteborg

Har du en byggteknisk utbildning med kunskaper i Revit och låter life science som ett spännande område att utvecklas inom? Se hit! Vi söker nu åt KeyPlants räkning en junior byggingenjör till deras växande team. Om du är en person som brinner för att uppnå resultat genom duktiga och engagerade medarbetare så vill vi att du ska vara en del av KeyPlants framåtsträvande kultur. Välkommen med din ansökan idag, urvalet sker löpande.

Om tjänsten
KeyPlants är ett väletablerat och expanderande företag som tillhandhåller anläggnings- och designprojekt samt projektlednings- och processdesigntjänster till Life science industrin. KeyPlants samarbetar med världens främsta läkemedelsföretag, och några av deras välkända kunder är AstraZeneca, Pfizer och Merck.

Academic Work söker för KeyPlants räkning en byggingenjör med kunskap i Revit till deras växande team med mycket teknisk kompetens internt. Du har en målfokuserad organisation bakom dig som genomsyras av en unik samarbetsvilja för att nå uppsatta mål. På kontoret arbetar ca 10 personer med bland annat strukturkonstruktion, byggkonstruktion och stålbyggnadskonstruktion.

I rollen som byggingenjör kommer du att få möjlighet att stötta en senior stålbyggnadskonstruktör med ritningar i Revit samt avlasta i olika delar rörande projekten. Vid start kommer du få möjlighet att jobba under guidning för att säkerställa en bra start.

Du erbjuds
• Möjlighet att ständigt utveckla din specialistkompetens
• Utvecklande och varierande arbetsuppgifter
• Möjlighet att växa i rollen och på företaget

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
• Skriva specifikationer
• Genomföra beräkningar och ritningar på stål
• Genomföra layoutarbete och detaljkonstruktion för modulära renrumsbyggnader.
• Direktkontakt med kunder samt leverantörer
• Projektering i Revit inklusive modellering, renderingar, val av material etc.
• Stöd till inköp
• Installationsupport i verkstad och/eller under slutmontage
• Fokus på kundnöjdhet, tid och budget

Vi söker dig som
• Har en avslutad utbildning inom sektor byggteknik, alternativt relevant utbildning
• Har mycket goda kunskaper i Revit
• Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
• Besitter ett genuint intresse eller har erfarenhet inom stålkonstruktion

Det är meriterande om du:
• Har god kunskap av läkemedelsproduktion och renrumskrav.
• Har erfarenhet av att utveckla latouter för produktionsanläggningar
• Har tidigare arbetlivserfarenhet i en liknande roll
• Har B-körkort

Som person är du:
• Initiativ- och ansvarstagande
• Resultatinriktad
• Serviceinriktad

För att lyckas och trivas i rollen ser vi även att du har en god samarbetsförmåga och motiveras av att hitta lösninar och vägar fram.

Övrig information
• Start: Omgående, enligt ÖK
• Omfattning: Heltid, långsiktigt uppdrag
• Placering: Johan Willins gata 6, Göteborg

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Har du frågor om tjänsten?
Dina Mandaric eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på [email protected] Ange annons-ID i ditt mail: 15077057

Ansök här!

Vi ser framemot din ansökan!

Juniora byggingenjörer till KeyPlants - Stockholm

Har du en byggteknisk utbildning med kunskaper i Revit och låter Life Science som ett spännande område att utvecklas inom? Se hit! Vi söker nu åt KeyPlants räkning juniora byggingenjörer till deras växande team. Om du är en person som brinner för att uppnå resultat genom duktiga och engagerade medarbetare så vill vi att du ska vara en del av KeyPlants framåtsträvande kultur. Välkommen med din ansökan idag, urvalet sker löpande.

Om tjänsten
KeyPlants är ett väletablerat och expanderande företag som tillhandhåller anläggnings- och designprojekt samt projektlednings- och processdesigntjänster till Life science industrin. KeyPlants samarbetar med världens främsta läkemedelsföretag, och några av deras välkända kunder är AstraZeneca, Pfizer och Merck.

Academic Work söker för KeyPlants räkning byggingenjörer men kunskap i Revit till deras växande team med mycket teknisk kompetens internt. Du har en målfokuserad organisation bakom dig som genomsyras av en unik samarbetsvilja för att nå uppsatta mål. På kontoret arbetar ca 20 personer med bland annat strukturkonstruktion och byggkonstruktion.

I rollen som byggingenjör kommer du att få möjlighet att stötta en senior byggingenjör med ritningar i Revit samt avlasta i olika delar rörande projekten. Vid start kommer du få möjlighet att jobba under guidning för att säkerställa en bra introduktion.

Du erbjuds
• Möjlighet att ständigt utveckla din specialistkompetens
• Utvecklande och varierande arbetsuppgifter
• Möjlighet att växa i rollen och på företaget

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
• Skriva strukturspecifikationer
• Genomföra layoutarbete och detaljkonstruktion för modulära renrumsbyggnader.
• Direktkontakt med kunder samt leverantörer
• Projektering i Revit inklusive modellering, renderingar, val av material etc.
• Stöd till inköp
• Installationsupport i verkstad och/eller under slutmontage
• Fokus på kundnöjdhet, tid och budget

Vi söker dig som
• Är högskole- eller civilingenjör inom byggteknik, alternativt relevant utbildning
• Har mycket goda kunskaper i Revit
• Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Det är meriterande om du:
• Har god kunskap av läkemedelsproduktion och renrumskrav.
• Har erfarenhet av att utveckla layouter för produktionsanläggningar
• Har tidigare arbetslivserfarenhet i en liknande roll
• Har B-körkort

Som person är du:
• Initiativ- och ansvarstagande
• Resultatinriktad
• Serviceinriktad

För att lyckas och trivas i rollen ser vi även att du har en god samarbetsförmåga och motiveras av att hitta lösningar och vägar fram.

Övrig information
• Start: Omgående, enligt ÖK
• Omfattning: Heltid, långsiktigt uppdrag
• Placering: Lilla Bantorget 15, Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Har du frågor om tjänsten!

Micaela Persson eller någon av kollegorna i rekryteringsteamet svarar dig gärna på [email protected]. Ange annons-ID i ditt mail: 15077423

Ansök här!

Vi ser framemot din ansökan!

C&Q Chef

Vi söker en driven C&Q chef till KeyPlants huvudkontor i centrala Stockholm.
Vill du bli en del av ett expanderande bolag och skapa lösningar som gör skillnad? Vi söker en ledare med starkt intresse att vara en del i KeyPlants tillväxtresa och som vill leda och utveckla vår C&Q-avdelning.

Om KeyPlants
KeyPlants är en världsledande leverantör av life science projekt. Företaget grundades 2010 och är ett stabilt företag i stark expansion och har varit pionjärer i att föra konceptet med modulära anläggningar till branschen. Våra leveranser omfattar konventionella installationsprojekt eller nyckelfärdiga investeringsprojekt samt konsulttjänster. På KeyPlants kommer du att arbeta med mycket erfarna och kompetenta kollegor som tillhandahåller tjänster till världens främsta läkemedelsföretag samt mindre regionala bolag, både internationellt och i Sverige.

Om jobbet
Som C&Q-chef hos oss kommer du att ha ett fullt övergripande ansvar för bolagets C&Q-avdelning. Du ansvarar för att upprätthålla och implementera ledningssystem för kvalitet, miljö, arbetssäkerhet och arbetsmiljö i organisationen. Du är en del av företagets ledningsgrupp och utarbetar strategier och mål för kvalitetsområdet samt är företagets representant externt i kvalitets- och miljöområdet. Du kommer att ha stora kontaktytor internt inom alla delar av företaget och inom projekten. Du kommer arbeta med bemanning, samordna resurser mellan projekt samt kompetensutveckling inom avdelningen och området.

Du har en kompetent och målfokuserad organisation bakom dig som genomsyras av en unik samarbetsvilja för att nå uppsatta mål. Vi har en djupt rotad företagskultur där vår målsättning är att skapa “Solutions that make a difference”. Vår ambition är att vara pionjärer, pålitliga och lösningsorienterade. Vi arbetar alltid som ett lag, både internt och med kunder och partners. Om du är en person som är intresserad av att aktivt bidra till KeyPlants utveckling och fortsatta framgång vill vi att du ska vara en del av denna kultur.

Vem är du?
Du är trygg i dig själv, ger och tar ansvar och är strukturerad och noggrann. Du motiverar andra genom att uppmärksamma engagemang och resultat och får andra och företaget att växa. Du har lätt för att skapa relationer med myndigheter och samarbetspartners och du kommunicerar mycket bra både på svenska och engelska.

För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet inom commissioning och kvalificering i ledande befattningar, kvalitetssäkring och tidigare ledarerfarenhet. Du har en högskoleutbildning med teknisk eller farmaceutisk inriktning samt och gedigna kunskaper inom cGMP och kvalitetsledningsarbete.

Mer än bara ett jobb!
Är du en ledare med stort engagemang för C&Q arbete och vill utveckla KeyPlants erbjudande? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över. Hos oss blir du en del av ett kreativt, motiverande och välkomnande företag där alla kan vara sig själva, med likvärdiga möjligheter att utvecklas. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer att göra av dig. Förutom en attraktiv och inkluderande arbetsmiljö erbjuder vi flexibilitet och ett brett utbud av olika förmåner.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar KeyPlants med Hays Life Science.
För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Linus Norrbom, [email protected] Då urval och intervjuer sker löpande tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Ansök här!

Vi ser framemot din ansökan!

Projektplanerare

 Som en del i vår expansion vill vi förstärka vår organisation med en projektplanerare som trivs med att arbeta i en internationell miljö som präglas av hög professionalism.

Om jobbet

Som projektplanerare har du en viktig roll i att säkerställa att våra projekt levereras i rätt tid till rätt kostnad och enligt vad som avtalats med kund. Du kommer att jobba nära projektledaren där du säkerställer och rapporterar att projektets stödsystem för dokumentation, inköp, montage och kvalitet är samordnade och i linje med projektets övergripande planering. Du leder planeringsarbetet och följer löpande upp projektens tidplan i byggledningsmöten, rapporterar framdrift i projekten och hanterar avvikelser och ändringar i kontraktstidplanen. Ditt ledarskap och relationerna du skapar med kollegor, kunder och leverantörer blir avgörande i ditt arbete för att planera ett framgångsrikt projekt.

Du har en kompetent och målfokuserad organisation bakom dig som genomsyras av en unik samarbetsvilja för att nå uppsatta mål. Vi har en djupt rotad företagskultur där vår målsättning är att skapa “Solutions that make a difference”. Vår ambition är att vara pionjärer, pålitliga och lösningsorienterade. Vi arbetar alltid som ett lag både internt och med kunder och partners. Om du är en person som vill bidra till vår utveckling vill vi att du ska vara en del av denna kultur. Möjlighet till internationellt resande finns. Rollen är baserad på KeyPlants huvudkontor i centrala Stockholm.

Vem är du?

För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du är civilingenjör och har mycket god teknisk förståelse av förekommande discipliner i byggprojekt och arbetsprocesser i projektens olika faser. Du har sannolikt arbetat som projektplanerare i ca 5-10 år i byggprojekt och har erfarenhet av större projekt, gärna i flera branscher och internationellt.

Du har mycket goda kunskaper om planeringsverktygen Primavera P6 och Microsoft Project och Excel. Det är också en fördel om du har kunskap om byggavtal i Sverige och utomlands.

Du tar initiativ och trivs med att leda både projektmöten som att samarbeta med dina kollegor. Som person är du strukturerad, noggrann och en god administratör. Du är tekniskt intresserad, nyfiken och läser in dig på områden som du inte behärskar.  Du är en god kommunikatör med hög integritet och är mycket bra på att kommunicera både på svenska och engelska.

Vad du får

Du får chansen att i ett stabilt företag i stark expansion jobba med projekt som verkligen gör skillnad för människors liv och hälsa, som genomsyras av hög teknikhöjd och stora kvalitetskrav. Du får jobba med en metod och ett team som är världsklass inom projektledning. Du kommer att ha möjlighet att forma dina karriärsvägar inom bolaget, inklusive möjlighet att jobba utomlands om intresse finns.

Om KeyPlants

KeyPlants är ett stabilt företag i stark expansion. Vi levererar anläggnings- och designprojekt samt projektlednings- och processdesigntjänster främst till Life science industrin. Förutom processdesign ligger vår kärnkompetens inom modulära ”Off-Site Construction” lösningar där vi är världsledande.

Våra kunder är både världens främsta läkemedelsföretag såsom Merck, AstraZeneca, Pfizer m.fl. samt mindre regionala bolag såväl internationellt som i Sverige. KeyPlants ligger i framkant när det gäller hur anläggningsprojekt levereras, främst genom kortare och mer förutsägbara projekttider. Våra kunder vänder sig till oss på grund av vår expertis och vår mångåriga erfarenhet av att framgångsrikt leverera läkemedelsfabriker över hela världen.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Hays. Vid frågor hänvisar vi till ansvarig rekryterare Linus Norrbom [email protected] Då urval och intervjuer sker löpande tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här

Gruppchef till Facility Engineering

Som en del i vår expansion vill vi förstärka vår organisation med en erfaren gruppchef med starkt intresse att utveckla andra.

Om jobbet

Som gruppchef för Facility Engineering kommer du att ha en aktiv övergripande roll i KeyPlants projektgenomföranden samtidigt som du är du ansvarig att leda, stödja och coacha dina medarbetare. Du har personal, budget- och arbetsmiljöansvar för din avdelning. Det innebär att du ansvarar för resursallokering till projekten, både med interna och externa resurser. Du är lönesättande chef, har ansvar för att ha rätt kompetens finns i gruppen, både genom rekrytering och kompetensutveckling. Du håller i medarbetarsamtal och ansvarar för arbetsmiljöfrågorna i gruppen.

Du har en kompetent och målfokuserad organisation bakom dig som genomsyras av en unik samarbetsvilja för att nå uppsatta mål. Vi har en djupt rotad företagskultur där vår målsättning är att skapa “Solutions that make a difference”. Vår ambition är att vara pionjärer, pålitliga och lösningsorienterade. Vi arbetar alltid som ett lag både internt och med kunder och partners. Om du är en person som brinner för att uppnå resultat genom våra duktiga och engagerade medarbetare så vill vi att du ska vara en del av denna kultur.

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen är du trygg i dig själv, ger och tar ansvar, är strukturerad och driven. Vi söker dig som skapar goda samarbeten och är tillgänglig för samtal. Du motiverar andra genom att uppmärksamma engagemang och resultat och får andra att växa genom feedback och uppmuntran.

Du har en civilingenjörsexamen eller motsvarande och har många års erfarenhet av bygg- och anläggningsprojekt. Det är en fördel om du har erfarenhet från ledande roller inom bygg- och installationsprojekt till pharma/biotech. Du är mycket bra på att kommunicera både på svenska och engelska.

Om KeyPlants

KeyPlants är ett stabilt företag i stark expansion. Vi levererar anläggnings- och designprojekt samt projektlednings- och processdesigntjänster främst till Life science industrin. Förutom processdesign ligger vår kärnkompetens inom modulära ”Off-Site Construction” lösningar där vi är världsledande.

Våra kunder är både världens främsta läkemedelsföretag såsom Merck. AstraZeneca, Pfizer m.m. samt mindre regionala bolag såväl internationellt som i Sverige. KeyPlants ligger i framkant när det gäller hur anläggningsprojekt levereras, främst genom kortare och mer förutsägbara projekttider. Våra kunder vänder sig till oss på grund av vår expertis och vår mångåriga erfarenhet av att framgångsrikt leverera läkemedelsfabriker över hela världen.

Ansökan och kontaktinformation

Är du intresserad läs mer på www.keyplants.com och kontakta gärna Per Isander, [email protected]
Ansökan skickas till Ann-Christine Willberg Svensson, [email protected]

Vi vill ha din ansökan senast 7:e januari 2022.

Senior Project Manager to KeyPlants
Exciting opportunity at KeyPlants!

Hays Life Science continues to support further growth of KeyPlants organization, and is now recruiting Senior Project Managers for an exciting opportunity to work in a very experienced team with solutions that make a difference. KeyPlants is located in Stockholm City and is a world leading provider of life science facilities.

About KeyPlants
The company, founded in 2010, has been pioneers bringing the modular facility concept to the pharmaceutical industry. The company is world-leading in modular “off-site construction”. At KeyPlants, you will work with skilled engineers providing services to a global customer base, ranging from emerging biotech to big pharma (such as Merck, AstraZeneca, Pfizer, etc.). KeyPlants are in the forefront when it comes to how facility engineering projects are delivered, with shorter and more predictable project time. Customers turn to KeyPlants thanks to their expertise and long experience in delivering pharmaceutical facilities worldwide. Read more at keyplants.com

Your new role
As project manager you are the heart and soul of the customers project, and the position comes with responsibilities, but also the possibility to make a difference with your leadership and skills.

As project manager you will be responsible for leading delivery projects through the complete project cycle, including design, installation, and operational launch, including commissioning and qualification at customer site. You will have a competent and goal-oriented organization with you, that is characterized by a unique will to cooperate and reach set goals together as a team. Projects may be anywhere, but focus is on North America and Europe, with a strong home base market in Sweden.

The projects you lead may vary in size and can reach a billion SEK and hundreds of project members, although smaller projects are more common. The projects are high in technical complexity. The organization delivers turnkey pharma factories and facilities to the customers, striving to be competitive with short delivery times from design to complete installation.

The company culture is deeply rooted, with an ambition to create “Solutions that make a difference”, and living by the key values of being pioneers, reliable and solution oriented. Working as a team, both internally and with customers and partners, is essential!

What you’ll need to succeed
We believe that you are a person that enjoys working with complex projects to large, international customers without necessarily having to be part of a large organization.
You have:

 • A master’s or bachelor’s degree in engineering or equivalent work experience
 • Several years’ experience from construction and facility engineering projects, ideally both from international and domestic projects
 • Leadership experience
 • Good negotiation skills
 • Ideally also experience of:
 • working with GMP
 • construction and facility engineering projects for the pharma/biotech, nuclear, chemistry or food industries
 • Preferably, a certification within project management, e.g. Prince2, IPMA, PMI.

You are:

 • Proactive
 • Strategically thinking, with a business sense and ability to see the full picture
 • A decision-maker – daring to make decisions together with the organization
 • Motivating others, and enable good cooperation
 • Confident as a leader
 • Driven, with a strong and forward-facing leadership style and an entrepreneurial mindset
 • Goal-oriented
 • Lacking prestige
 • An excellent communicator (in English and preferably Swedish)

What you get

 • Possibility to make a difference in the world by creating “Solutions that make a difference”
 • An opportunity to work in a very experienced team at a world leading provider of life science facilities
 • A solid, profitable and fast growing company with well rooted key values and a project organizational structure, where you can make a difference and contribute to the success of the company.
 • A chance to be operational project lead for large, complex and exciting projects, with overall responsibiliy and authority to drive the project from A to Z.
 • A mix of international and domestic customers and project.
 • A strong commercial connection, and a possibility to meet the end-customer.
 • Very good opportunities to grow and develop within the role.

What to do next
In this recruitment KeyPlants is partnering with Hays. If you are interested in the role, please submit your application with an updated CV and personal letter in the same document. For specific questions on the role, please contact Cecilia Larzon, [email protected], or Linus Norrbom, [email protected]. Applications will be processed as they come, so don’t hesitate to submit your application today. Application deadline: 2021-12-30.

Senior Project Managers - CAPEX-Projects – Malmö

As part of our strategic expansion we’re launching a project management and engineering office in Malmö, to support not only our customers in southern Sweden and Denmark but also our global projects.

About the job

As project manager you’re the heart and soul of our customers projects and the position comes with a responsibility, but also the possibility to make a difference with your leadership and skills. As project manager you’re fully expected to lead, control and report not only the project’s budget and progress, but also the performance of the total engineering team, the delivery and the project specific customer relations.
At KeyPlants we define our ambitions by “Solutions that make a difference” and we act according to our key values: We are pioneers, reliable and solutions oriented. We always work together as one team, internally as well with our customers and partners. We want you to live our values!

The positions are located at KeyPlants Malmö-office.

About you

We believe you have a degree in engineering and several years of experience from investments projects in the pharmaceutical or food and dairy industries. You feel confident in your profession and have a strong and proactive leadership style, yet without prestige, and you can motivate your teams and reach agreed objectives. We believe you have a good business sense, are a good negotiator with a win-win attitude and an excellent communicator.
The basic requirements for the position are:

 • 10-15 years of relevant work experience within the field, hereof 5 years as project manager.
 • A master’s or bachelor’s degree in engineering or equivalent work experience
 • Experience from industrial capital investment projects
 • Fluent in Swedish and English in speaking, writing and reading
 • Possibility to travel in shorter and longer periods. Our customers are mainly situated in southern Sweden and Denmark, but other trips occur.

Recognized merits:

 • Experience from regulated industries, e.g. GMP-manufacturing
 • Experience of hygienic process design
 • Any certification within project management, e.g. Prince2, IPMA, PMI.
 • Knowledge in Danish or relevant work experiences from Denmark

Application and contact information

For more information about the position and application, you can contact our Regional Sales Manager in Malmö, Roger Stagmo at [email protected] or telephone +46 730 432 938. The application shall contain your personal letter, marked with the position title, and your CV. All documents shall be in printable pdf-format. If you apply for more than one position, please send one application per position.

Apply by October 31, 2020.

We continuously call for interviews and employ if we find a person that match our expectations, so don’t wait with your application!

Senior Automation Engineer – Malmö

As part of our strategic expansion we’re launching a project management and engineering office in Malmö, to support not only our customers in southern Sweden and Denmark but also our global projects.

About the job

As a Senior Automation Engineer you play a key role in our projects and the position requires a person who can act as subject matter expert with high and versatile technical automation and IT skills, in combination with good leadership capabilities.
You’re expected to be the driver of the automation and IT architecture together with our team and our customers and you must ensure that the system incl. documentation is in compliance with regulated standards, e.g. cGMP, and our customers specifications and expectations. Your daily tasks may include:

 • To work out the functional design of the production process together with our process designers
 • To work out other automation related design and test documents
 • Coding of PLC, HMI/SCADA and/or DCS-systems
 • Lead and execute FAT, SAT and qualification tests
 • Lead and execute on-site commissioning
 • Planning of the teams work and to follow up budgets and progress.
 • Act as support and mentor for more junior automation engineers
 • Support other engineering disciplines with specific know-how

At KeyPlants we define our ambitions by “Solutions that make a difference” and we act according to our key values:  We are pioneers, reliable and solutions oriented. We always work together as one team, internally as well with our customers and partners. We want you to live our values!

The position is located at KeyPlants Malmö-office.

About you

We believe you have a degree in engineering and several years of experience from capital investment projects in the pharmaceutical or food and dairy industries You feel confident in your profession and have a strong and proactive leadership style, yet without prestige, and you can motivate your teams and reach agreed objectives. We believe you are structured as person and an excellent communicator, both verbally and in writing.

The basic requirements for the position are:

 • 8-10 years of relevant work experience within the field
 • A master’s or bachelor’s degree in electrical or industrial automation engineering or equivalent work experience
 • Experience from capital investment projects in the pharmaceutical and/or food industries
 • Knowledge of at least one of the major automation system provider platforms, e.g. ABB, Siemens, Emerson, Rockwell Automation
 • Spoken and written fluency in Swedish
 • Good spoken and written English
 • Possibility to travel for both shorter and longer periods. Our customers are mainly situated in southern Sweden and Denmark, but other trips occur.

Meritorious experiences:

 • Knowledge in batch automation systems (ISA-S88) and/or MES-systems (ISA-S95)
 • Experience within project management
 • Experience in electrical engineering and construction of MCC- and/or control cabinets
 • Knowledge in Danish or relevant work experiences from Denmark

 

Application and contact information

For more information about the position and application, you can contact our Regional Sales Manager in Malmö, Roger Stagmo at [email protected] or telephone +46 730 432 938.
The application shall contain your personal letter, marked with the position title, and your CV. All documents shall be in printable pdf-format. If you apply for more than one position, please send one application per position.

Apply by October 31, 2020.

We continuously call for interviews and employ if we find a person that match our expectations, so don’t wait with your application!

Senior CQV Engineers – Malmö

As part of our strategic expansion we’re launching a project management and engineering office in Malmö to support not only our customers in southern Sweden and Denmark, but also our global projects.

About the job

As Senior CQV Engineer you play a key role in leading Commissioning, Qualification and Validation activities in our projects. The position requires a person with high and versatile skills, in combination with good leadership capabilities. You’re expected to be the driver of quality related issues in our projects together with our team and our customers. You will work on the overall CQV documents and can also participate in the execution of CQV-related work.
As CQV-engineer you work either in our in-house projects or as a professional service in our client’s organisation.

At KeyPlants we define our ambitions by “Solutions that make a difference” and we act according to our key values:  We are pioneers, reliable and solutions oriented. We always work together as one team, internally as well with our customers and partners. We want you to live our values!

The position is located at KeyPlants Malmö-office.

About you

You have a degree in engineering and several years of experience from mainly the pharmaceutical or MedTech industries. Experience of the food industry is also relevant. You have knowledge of upstream, downstream and GMP utilities systems and processes. You’re also experienced in troubleshooting and providing technical and engineering solutions for GMP manufacturing operations and equipment in a biologics processing environment.
You feel confident in your profession and have a strong and proactive leadership style, yet without prestige, and you can motivate your team to reach agreed objectives. We believe you are structured as person and an excellent communicator, both verbally and in writing.  We expect you can act as mentor for more junior CQV-engineers and you can support other disciplines with specific know-how.

The basic requirements for the position are:

 • Minimum 10 years’ experience in a Biologics or similar highly regulated environment as part of an engineering, technical services or operations function You are proficient in cGMP and/or ISO 13485
 • You hold a master’s or bachelor’s degree in chemical process- or microbiological engineering or have equivalent work experience
 • Spoken and written fluency in Swedish
 • Good spoken and written English
 • Our customers are mainly situated in southern Sweden and Denmark, but other national and international travel occurs

 

Meritorious:

 • Experience of standards and guidelines for the food industry, e.g. BRC.
 • Experience of temperature mapping e.g. vessel SIP, Autoclaves, cold rooms, fridges and freezers.
 • Experience executing cleaning validation studies e.g. spray ball coverage assessments, hold time studies and swab sampling.
 • Experience executing PPQ related studies e.g. process hold studies, chromatography resin and UF/DF membrane management studies.
 • Experience of CSV
 • Experience within project management
 • Experience from industrial production capital investment projects
 • Knowledge in Danish or relevant work experiences from Denmark

 

Application and contact information

For more information about the position and application, you can contact our Regional Sales Manager in Malmö, Roger Stagmo at [email protected] or telephone +46 730 432 938.
The application shall contain your personal letter, marked with the position title, and your CV. All documents shall be in printable pdf-format. If you apply for more than one position, please send one application per position.

Apply by October 31, 2020.

We continuously call for interviews and employ if we find a person that match our expectations, so don’t wait with your application!

Senior Process Engineer – Malmö

As part of our strategic expansion we’re launching a project management and engineering office in Malmö, to support not only our customers in southern Sweden and Denmark but also our global projects.

To our office in Malmö, we’re now looking for Senior Process Engineers.

About the job

As senior process engineer you play a key role in our projects and the position requires a person who can act as subject matter expert with high and versatile technical skill, in combination with good leadership capabilities.

You’re expected to be the driver of the architecture and design of the production process, together with our team and our customers, and you’re used to work in a project’s entire lifecycle, i.e. from conceptual design to commissioning and qualification. Your role includes the planning of the teams work and to, together with the project manager, follow up budgets and progress. Your daily tasks may also include:

 • Design of production processes to the pharmaceutical and/or food industries
 • Work out and/or review of P&IDs
 • Projecting/design of equipment and systems incl. review of others work, often in 3D
 • Specification of system incl. Selection of components, choice of material etc.
 • Specification of procurement documentation. You may also be responsible for the procurement within specific areas incl. the follow up of vendors and contractors
 • Installation supervision of piping, systems and equipment
 • Commissioning and qualification of installations, equipment and systems
 • Lead the work and our delivery within specified areas towards our customers and suppliers
 • Act as support and mentor for other automation engineers
 • Support other engineering discipline with specific know-how

At KeyPlants we define our ambitions by “Solutions that make a difference” and we act according to our key values:  We are pioneers, reliable and solutions oriented. We always work together as one team, internally as well with our customers and partners. We want you to live our values!

The position is located at KeyPlants Malmö-office.

About you

We believe you have a degree in engineering and several years of experience from investments projects in the pharmaceutical or food and dairy industries. You feel confident in your profession and have a strong and proactive leadership style, yet without prestige, and you can motivate your teams and reach agreed objectives.

The basic requirements for the position are:

 • a master’s or bachelor’s degree in chemical processes engineering, or equivalent work experience
 • 10 years of relevant work experience within the field
 • experience from industrial capital investment projects in the pharmaceutical, food and/or chemical industries
 • experience of hygienic process design and relevant unit operations
 • Knowledge in CAD-tools, minimum 2D, 3D is meritorious
 • Spoken and written fluency in Swedish
 • Good spoken and written English
 • possibility to travel in shorter and longer periods. Our customers are mainly situated in southern Sweden and Denmark, but other trips occur.

Recognized merits:

 • experience within project management
 • experience of production facility design
 • knowledge in Danish or relevant work experiences from Denmark

Application and contact information

For more information about the position and application, you can contact our Regional Sales Manager in Malmö, Roger Stagmo at [email protected] or telephone +46 730 432 938.
The application shall contain your personal letter, marked with the position title, and your CV. All documents shall be in printable pdf-format. If you apply for more than one position, please send one application per position.

Apply by October 31, 2020.

We continuously call for interviews and employ if we find a person that match our expectations, so don’t wait with your application!

Senior Process Engineer – Stockholm

About KeyPlants:
Hays Life Science is now recruiting Senior Process Engineers for an exciting opportunity to join the team at KeyPlants. KeyPlants, with HQ located in Stockholm City, is a world leading provider of life science facilities. The company, founded in 2010, has been pioneers bringing the modular facility concept to the pharmaceutical industry. At KeyPlants, you will work with skilled engineers providing services to a global customer base, ranging from emerging biotech to big pharma. Further, you will get a chance to combine your technical skills with the commercial perspective.

Responsibilities:
In your role as a senior process engineer you will work in large pharma projects throughout the entire project phase, from front-end through execution. You will be responsible for process lead through the complete project cycle, including design, installation, and commissioning at customer site. You will be working mainly in an international project setting.

Main tasks include:

 • Process design (PID development, process simulation)
 • Process equipment lead (URS, design, Procurement support)
 • Installation management of process equipment and commissioning
 • Produce specifications and performance data sheets for complex process equipment
 • Leading the development of process flow diagrams and guiding the development of P&IDs
 • Establishing a process design basis, developing process options, and optimization of selected design
 • Staying abreast of the latest technologies used in the industry and being aware of the approximate costs of the various technologies that could be used to solve our clients’ design challenges.
 • Maintaining effective communication with project team members, suppliers and clients
 • Coaching and support of the other process engineers

What do you need to succeed:
We believe that you are a person that enjoys working with complex projects to large, international customers, without necessarily having to be part of a large organization.
You have:

 • B.Sc. or M.Sc. in chemical / mechanical / bio engineering or similar
 • +5 years’ work experience in process industry, preferably designing complex manufacturing facilities and process equipment.
 • Biotech or Pharmaceutical experience is preferred
 • Knowledge of cGMPs is beneficial
 • Experience with Filling, packaging, Freeze Drying process is desirable

You are:

 • Proactive
 • A decision-maker – daring to make decisions together with the organization
 • Motivating others, and enable good cooperation
 • Driven, with a strong and forward-facing leadership style and an entrepreneurial mindset
 • Goal-oriented
 • Lacking prestige
 • An excellent communicator (in English and Swedish)

What you get:

 • Possibility to make a difference in the world by creating “Solutions that make a difference”
 • A solid, profitable and fast-growing company with well-rooted key values and a project organizational structure, where you can make a difference and contribute to the success of the company.
 • A mix of international and domestic customers and projects with possibility for travel
 • Good opportunities to grow and develop within the role and company.

For this recruitment KeyPlants is collaborating with Hays. If you have questions regarding the position or process, please contact Cecilia Larzon by mail [email protected] or phone 070-450 60 08.

Apply here!

Senior kvalitets och valideringsingenjör – Malmö

Om KeyPlants

KeyPlants är ett väletablerat företag som arbetar under hela livscykeln för investeringsprojekt för läkemedels-, medicinteknik- och livsmedelsindustrin. Vårt huvudkontor ligger i Stockholm men våra kunder är globala och vi har utfört uppdrag i fler än 30 länder, i alla delar av världen. Kunder som samarbetar med KeyPlants utnyttjar några av de mest erfarna ingenjörerna i branschen när det gäller design och leverans av läkemedels- och bioteknikanläggningar. Vi tillhandahåller front-end design, projektledning, process- och automatiseringsdesign, kvalitetshantering inkl. driftsättning, kvalificering och validering. Våra leveranser omfattar konventionella installationsprojekt eller nyckelfärdiga modulära lösningar samt konsulttjänster.

Som en del av KeyPlants strategiska expansion har vi startat ett ingenjörskontor i Malmö för att stödja våra kunder i södra Sverige och Danmark, men även våra nationella och internationella projekt.

Om Jobbet

Som konsult hos oss kommer du tillsammans med övriga medarbetare stötta våra kunder i deras kvalitetsarbete inom främst läkemedel- eller medicinteknikbranschen. Dina uppgifter kan t.ex. vara:

 • Leda, planer, koordinera och/eller utföra validerings- och kvalificeringsarbete.
 • Utföra tester med avseende på kvalificering och validering av utrustning, process, metod, system och/eller instrument.
 • Upprätta valideringsplaner, valideringsstrategier, protokoll och rapporter.
 • Utreda uppkomna avvikelser och följa upp med åtgärder.
 • Men självklart kan även annat kvalitetsarbete utföras vilket gör att din personliga kompetensutveckling kan stärkas.

Om Dig

Nu söker vi dig som har erfarenhet inom läkemedel- eller medicinteknikbranschen och vill arbeta både i våra kunders eller i våra projekt. Du har sannolikt arbetat som valideringsingenjör eller valideringsledare eller med kvalitetssäkring och regulatorisk rådgivning.

I ditt dagliga arbete kommer du att vara på plats på vårt kontor, hos våra kunder eller på distans.

Du som söker ska ha följande meriter:

 • Akademisk utbildning inom kemi, medicin, farmaci, biologi, ingenjör eller liknande
 • Arbetat minst 5-10 år inom medicinteknik eller läkemedelsindustrin
 • Vara väl förtrogen med GxP och/eller medicintekniska standarder.
 • Tycka om att träffa nya människor och arbeta i en regulatoriskt kontrollerad miljö.
 • Kunna skapa relationer då du har daglig kontakt med nya och existerande kunder.
 • Tycka om och vara bekväm med att skriva kvalitetsdokumentation ex. URS, FAT, SAT, IQ & OQ
 • Kunna uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska och engelska.

 

Vi ser att du är ambitiös, prestigelös och intresserad av att aktivt bidra till KeyPlants utveckling och fortsatta framgång, samtidigt som du är ödmjuk och flexibel. Du ser möjligheter snarare än problem när du stöter på hinder och nya arbetsuppgifter. Vidare är du en positiv och social person med mycket energi som trivs med en arbetsgivare som präglas av att göra skillnad.

Kvalifikationer

Krav

 • Valideringsingenjör – 5 års erfarenhet eller mer
 • Körkort B

 

 

Tjänsten är en tillsvidare heltidstjänst.

Antal jobb: 2


Ansöknings och kontaktinformation.

För mer information om tjänsten kan du kontakta vår regionförsäljningschef i Malmö, Roger Stagmo på [email protected] eller telefon +46 730 432 938.

Vi rekryterar fortlöpande och ser gärna att du hör av dig så snart som möjligt.

Skicka in ditt CV och personligt brev till: [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Projektplanerare – Stockholm/Göteborg

Som en del i vår expansion vill vi förstärka vår organisation med en projektplanerare som trivs med att arbeta i en internationell miljö som präglas av hög professionalism.

Om jobbet

Som projektplanerare har du en viktig roll i att säkerställa att våra projekt levereras i rätt tid till rätt kostnad och enligt vad som avtalats med kund. I våra projekt har du en nyckelroll och arbetar nära KeyPlants projektledare. Du säkerställer att projektets stödsystem för dokumentation, inköp, montage och kvalitet är samordnade och i linje med projektets övergripande planering. Du leder planeringsarbetet och följer löpande upp projektens tidplan i byggledningsmöten, rapporterar framdrift i projekten och hanterar avvikelser och ändringar i kontraktstidplanen.

Du kommer skapa viktiga relationer med våra medarbetare, kunder och leverantörer. Relationer som blir avgörande i ditt arbete med att planera arbetet i ett framgångsrikt projekt.

Du har en kompetent och målfokuserad organisation bakom dig som genomsyras av en unik samarbetsvilja för att nå uppsatta mål. Vi har en djupt rotad företagskultur där vår målsättning är att skapa “Solutions that make a difference”. Vår ambition är att vara pionjärer, pålitliga och lösningsorienterade. Vi arbetar alltid som ett lag både internt och med kunder och partners. Om du är en person som vill bidra till vår utveckling vill vi att du ska vara en del av denna kultur.

Vem är du?

För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du är civilingenjör och har god teknisk förståelse av förekommande discipliner i byggprojekt och arbetsprocesser i projektens olika faser. Du har arbetat som projektplanerare i ca 5 år i byggprojekt i Sverige och internationellt och har erfarenhet av större projekt, gärna i flera branscher.

Du har mycket goda kunskaper om planeringsverktygen Primavera P6 och Microsoft Project och Excel. Det är också en fördel om du har kunskap om byggavtal i Sverige och utomlands.

Som person är du strukturerad och noggrann. Du är nyfiken och läser in dig på områden som du inte behärskar. Du tar initiativ och vill leda och samarbeta med dina kollegor. Du är en god kommunikatör med hög integritet och är mycket bra på att kommunicera både på svenska och engelska.

Om KeyPlants

KeyPlants är ett stabilt företag i stark expansion. Vi levererar anläggnings- och designprojekt samt projektlednings- och processdesigntjänster främst till Life science industrin. Förutom processdesign ligger vår kärnkompetens inom modulära ”Off-Site Construction” lösningar där vi är världsledande.

Våra kunder är både världens främsta läkemedelsföretag såsom Merck. AstraZeneca, Pfizer m.m. samt mindre regionala bolag såväl internationellt som i Sverige. KeyPlants ligger i framkant när det gäller hur anläggningsprojekt levereras, främst genom kortare och mer förutsägbara projekttider. Våra kunder vänder sig till oss på grund av vår expertis och vår mångåriga erfarenhet av att framgångsrikt leverera läkemedelsfabriker över hela världen.

Ansökan

Är du intresserad läs mer på www.keyplants.com och kontakta gärna Niclas Sundkvist, [email protected].
Ansök gärna så snart som möjligt då intervjuer sker löpande. Ansökan skickas till Niclas Sundkvist.

Varmt välkommen med din ansökan!

Swedish Modules Keyplants AB söker nu nya medarbetare till fabriken i Emtunga

Om företaget:
Swedish Modules Keyplants levererar prefabricerade, högt kravställda modulära byggnationer inom Life science och Datacenter & Power. Vi designar, projekterar och producerar produkter som är fullt integrerade med utrustning som är testad och kvalitetssäkrad i fabriken i Emtunga. Lösningarna är anpassade för samhällskritisk infrastruktur och vi strävar ständigt efter bättre funktion och högre värden för kunderna och deras affärer. Swedish Modules Keyplants erbjudande utvecklas därför ur förståelse för kundens verksamhet och behov.

Swedish Modules keyplants befinner sig just nu i en expansiv fas där fabriken i Emtunga har mycket hög beläggning både på kort och lång sikt och behöver därför stärka upp vårt team med nya medarbetare.

I fabriken i Emtunga kommer du att arbeta in en ljus och trevlig miljö där ordning, reda och säkerhet är i stort fokus. Arbetet är förlagt under dagtid, men andra tider kan förekomma. Arbetet kommer också innebära att du i vissa fall kommer behöva arbeta på sajt. Då vi färdigställer våra modulära anläggningar inom Sverige men också andra delar av världen innebär det att du kommer att behöva resa under vissa tillfällen. Tycker du om att resa och se världen så finns det stora möjligheter.

Din profil
För att trivas med detta jobb bör du ha erfarenhet inom byggbranschen eller en avslutad gymnasieutbildning med inriktning bygg eller plåt. Det är dock inget krav då det förekommer arbetsuppgifter där du som är händig och har rätt inställning kommer att klara dig bra och ges möjlighet att växa och utvecklas.

Egenskaper som premieras är ett högt kvalitetsstänk, att du gillar att samarbeta och att du har ett stort engagemang. För att lyckas i ditt dagliga arbete kommer du över tid behöva behärska ritningsläsning.
Har du utbildningsintyg gällande Travers & Mobila plattformar så är det meriterande.

Oavsett vilket jobb du söker hos oss, ger vi dig verktygen och stödet du behöver för att styra din personliga utveckling. Hos oss blir du en del av ett kreativt, motiverande och välkomnade företag där alla kan vara sig själva, med likvärdiga möjligheter att utvecklas. Vi respekterar människor och värdesätter mångfald.

 

Känns detta intressant för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan om du vill bli en del utav vårt team!

Ansökan skickar du till: [email protected]

Vid frågor om tjänsten kontakta:
Produktionschef [email protected]eller telefon: 0733-35 15 24

För HR frågor kontakta: [email protected] eller telefon:  0727-43 19 33

Varmt välkommen med din ansökan!

Read more about career and recruiting?

Open Application – Get in Touch!

Interested in working at KeyPlants? Don’t hesitate to send us your application!

Career contact

2 + 15 =