Careers / vacancies

Projektplanerare - Stockholm

Om KeyPlants

KeyPlants är ett stabilt företag i stark expansion. Vi levererar anläggnings- och designprojekt samt projektlednings- och processdesigntjänster främst till Life science industrin. Förutom processdesign ligger vår kärnkompetens inom modulära ”Off-Site Construction” lösningar där vi är världsledande.

Våra kunder är både världens främsta läkemedelsföretag såsom Merck, AstraZeneca, Pfizer m.fl. samt mindre regionala bolag såväl internationellt som i Sverige. KeyPlants ligger i framkant när det gäller hur anläggningsprojekt levereras, främst genom kortare och mer förutsägbara projekttider. Våra kunder vänder sig till oss på grund av vår expertis och vår mångåriga erfarenhet av att framgångsrikt leverera läkemedelsfabriker över hela världen.

Om Jobbet

KeyPlants startar en ny verksamhet där du dels har möjligheten att arbeta med våra stora investeringsprojekt, dels utvecklas som konsult i uppdrag hos våra kunder. Varför välja det ena eller andra när du kan ta del av båda världarna?

Har du erfarenhet som ingenjör inom Life Science och vill prova på något nytt? Läs vidare!

Vem är du?

Som person är du strukturerad, mycket noggrann och har god analytisk förmåga.

Du är nyfiken och läser in dig på områden som du inte behärskar.

Du tar initiativ och vill leda och samarbeta med dina kollegor.

Du är en god kommunikatör med hög integritet.

Kvalifikationer
  • Du har arbetat samordnande eller haft en ledande roll i större projekt (100MSEK+) i minst 3 års tid. Du har tex arbetat som projektledare, planerare, controller, inköpare, projekteringsledare, byggledare eller testledare.
  • Du har minst 1 års erfarenhet av planeringsverktygen MS Projekt eller Primavera P6 samt goda kunskaper i Excel.
  • Civil eller högskoleingenjör eller civilekonom
  • B-körkort
  • Mycket goda kunskaper i Svenska och Engelska, i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet från byggprojekt, processteknisk verksamhet eller läkemedelsbranschen.

Vad du får

Du får chansen att i ett stabilt företag i stark expansion jobba med projekt som verkligen gör skillnad för människors liv och hälsa, som genomsyras av hög teknikhöjd och stora kvalitetskrav.

Vi har en djupt rotad företagskultur där vår målsättning är att skapa “Solutions that make a difference”. Vår ambition är att vara pionjärer, pålitliga och lösningsorienterade.

Du får jobba med en metod och ett team som är världsklass inom projektledning och du får möjlighet att fördjupa dina kunskaper inom projektstyrning, ledarskap, teknik, administration och juridik.

Du kommer att ha möjlighet att forma dina karriärvägar inom bolaget, inklusive möjlighet att jobba utomlands om intresse finns.

Ansökan

Vid frågor hänvisar vi till ansvarig rekryterare Anna Brorsdotter. Då urval och intervjuer sker löpande tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

[email protected]

We are looking forward to your application!

Back to vacancy listing